Keski-Suomen Kunto Ry
 


Eläketoimikunta


Kesä on jo ovella!


Kesän aloitustapahtumana on bussiretki Keuruulle: Vanhan Keuruun kesäinen kulttuuripäivä. Päivä aloitetaan Keuruun Vanhassa Pappilassa, jossa mamselli kertoo pappilan historiasta. Esittelyn jälkeen nautitaan herkullinen Pappilan kesälounas. Lounaan jälkeen Kaisa-piika vie meidät Keuruun vanhalle rautatieasemalle, jossa on ’Keräilyn kätköistä’ – näyttely. Jatketaan siirtymällä Kaisan kanssa Keuruun Vanhaan kirkkoon. Kirkkotarhasta siirrytään Punnosen talolle, joka on virkamieskoti 1920–30-luvulta. Tämän jälkeen pidämme pienen virkistystauon Maalaisvakassa, josta on mahdollisuus tehdä herkkuostoksia. Poiketaan myös tuliais- ja lahjaostoksilla Navikan Puodissa. Maalaisvakasta mennään Keuruun uuteen kirkkoon sekä vieressä sijaitsevaan Keuruun Kotiseutumuseoon ja pappilan vanhaan kivinavettaan, jossa on Keuruun museon näyttely. Kivinavetassa voi tehdä ostoksia. Tiltaltti Shopista jokainen saa pienen tuliaisen kotiin viemisiksi. Lopuksi nautitaan iltapäiväkahvit pappilan tunnelmallisessa aittakahvilassa ja voi poiketa vielä Annulin aittamyymälässä.
Retki tehdään keskiviikkona 7.6.2023, kesto on noin 8 tuntia. Lähtö on Jyväskylän tilausajolaiturilta klo 9. Paluu Jyväskylän tilausajolaiturille on noin klo 17. Tilausajolaituri sijaitsee Harjun ja Lyseon välissä Harjukatu 6. Jäsenten sitovat ilmoittautumiset retkelle perjantaihin 26.5.2023 mennessä maksamalla 60 € tilille FI24 15813000 0237 61, viitenumero on 9920.  Retken hinta sisältää bussikuljetukset, opastukset Keuruulla, lounaan sekä iltapäiväkahvit. Mikäli tarvitset gluteenittoman tai laktoosittoman erityisruokavalion, ilmoita siitä sähköpostilla elakelaiset.ksshp@gmail.com


Muista kesän tapahtumista ovat vielä suunnittelun alla Pokka pitää esitys Naissaaren kesäteatterissa sekä mahdollisesti solistiristeily Päijänteellä. Näistä tiedotamme heti, kunhan ne varmistuvat.


Kunto on nyt virallisesti nimeltään Keski-Suomen Kunto ry. Kaikki eläkeläistoiminnan tuki tulee Kunto ry:ltä, siksi myös eläkeläisten tulee olla Kunto ry:n jäseniä. Vuosittainen jäsenmaksu on 15 € ja se maksetaan tilille FI24 15813000 0237 61, viitenumero on 3900. Maksettuasi vuoden 2023 jäsenmaksun ilmoita osoitetietosi sähköpostiosoitteeseen kunto.jyvaskyla@gmail.com, jotta saat jäsenkortin vuodelle 2023.


Aurinkoista kevättä kaikille!


Eläkeläistoimikunta